mirek ok a jak robisz aby nie szuniało
Olej napędowy - czarne smugi na spodzie
Zwiń
X
-
Olej napędowy - czarne smugi na spodzie
Mam pytanko. Wlałem sobie olej napędowy do banaiaczków, a na spodzie pokazał sie jakiś czarny osad. Jak sie zarusza to widać czarne smugi. Nie jest to pierwszy raz, bo juz kiedyś to zauważyłem, a tankowane było w róznych miejscach? Miał ktoś z Was coś takiego? Wiecie co to mozę być?
-
-
kolega za ścianą / w zakładzie / ma 3 zbiorniki na ropę . posiada parę ciężarówek i stwierdził że go to taniej wyniesie jak kupi zbiorniki i będzie kupował ropę w hurcir jakby. zbiorniki sa przezroczyste , o pojemności tyś. litrów każdy. przechodząc do sedna sprawy - na dnie tych zbiorników jest kupę syfu , nie wiem kiedy je czyścił ale generalnie nie ma ich zbyt długo , może od tamtej wiosny. nie wiem także jakiej jakości jest ta ropa ale przywozi ją normalna , legalna, obklejona reklamą firmy mała cysterna. generalnie ropa po odstaniu wytrąca osad , kiedyś pamiętam , za dawnych czasów / koniec lat 70 / kolegi ojciec miał merca i w garażu trzymał bekę napełnioną ropą i nalewał tylko z wierzchu jak była odstana do niego bo bał sie że mu sie popsuje , kiedyś taki puchatek to było coś / tak je chyba nazywano / ,. generalnie uważam że jeżeli chodzi o octavie 1 to niema co się zbytnio przejmować , jedno zmartwienie mniejO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
bezduszny
Komentarz